026 - 36 11 653
Je hebt 0 artikelen in je mandje

U kunt Direkt bestellen zonder een account aan te hoeven maken.

Overige informatie

Over Beamerlampen.nl

Beamerlampen.nl werd in  2008 voor u opgezet. U kent ons van Schreiner Projectie. Deze pagina biedt u de mogelijkheid snel en gemakkelijk te voorzien van informatie over beamerlampen. De pagina is opgericht om u zo snel mogelijke van dienst te zijn.

Schreiner Projectie is al meer dan 55 jaar actief in de markt als het gaat om presentatie producten. Schreiner is van oorsprong gevestigd in Nijmegen en is in 2001 door overname tevens gevestigd in Velp Gld. De naam Schreiner Projectie was voorheen Schreiner Overhead Projectie. Omdat "Overhead" niet meer van deze tijd is, en tevens overbodig, is gekozen deze weg te laten. 

Schreiner is altijd sterk gericht in de educatieve markt. Echter is er met de trend van de laaste 10 jaar een verschuiving van omzet aandeel naar de zakelijke markt ontstaan.

Deze verschuiving is een logisch gevolg van de kwaliteit die we op de educatieve markt altijd hebben geleverd als het gaat om oplossingen, installatie, en service.

Een leuk weetje is dat Schreiner Projectie de eerste dealer van Nederland is van Nederlands grootste projectieschermen leverancier Projecta en van Visual leverancier 3M.