Diamond lampen V OEM

Diamond beamerlampen – ORIGINELE ‘V’- KOPIE – het verschil

Diamond Lampen zijn risicovrije vervangende beamerlampen

Originele lampfabrikanten werken nauw samen met projector fabrikanten om ervoor te zorgen dat de lampopstelling optimale prestaties levert binnen de beamer. Originele lampen worden tijdens het productieproces grondig getest om te garanderen dat ze aan kwaliteits- en prestatienormen voldoen. Diamond Lampen hebben een unieke reeks overeenkomsten met originele lampenfabrikanten om hun lampen rechtstreeks te kopen en in imitatie modules te plaatsen die op de vervangingsmarkt te koop zijn.

Er zijn andere bedrijven die lampen produceren, meestal in het Verre Oosten, die “compatibele” of imitatielampen verkopen. Tegen nominale waarde kunnen deze lampen veel goedkoper zijn dan de equivalente lampen van het merk Diamond of projector. Maar bij nadere inspectie van de producten blijkt dat ze een valse economie vertegenwoordigen. Download een vergelijkend rapport over verschillende merken dat werd geproduceerd door Kema.

Dit rapport vergeleek de originele Philips-lampen met een verscheidenheid aan imitatielampen en concludeerde dat de originele Philips-lampen een buitengewoon superieure prestatie boden aan de geteste imitatielampen.

Bij imitatielampen kan er ook een risico op illegaliteit zijn, omdat deze inbreuk kunnen maken op het intellectuele eigendom van originele lampfabrikanten. Dit kan vervolging tot gevolg hebben.

Kies daarom altijd voor een OEM of Diamond lamp voor jouw beamer!

Het Diamond-logo garandeert je altijd van een echte OEM lamp binnenin

Diamond Lampen produceren lampmodules. Voor elke beamer gebruiker is het verwisselen van modules de enige snelle, veilige en betrouwbare manier om een ​​projectorlamp te vervangen.

Originele lamp van de fabrikant + hoogste kwaliteit kooi = Diamond Lamps-module

Originele lamp van de fabrikant + hoogste kwaliteit kooi = Diamond Lamps-module

Originele fabrikantenlampen:

Diamond Lamps heeft een unieke set overeenkomsten om rechtstreeks te kopen bij de vier toonaangevende originele lampenfabrikanten: Philips, Osram, Ushio en Phoenix. Deze bedrijven zijn in staat lampen te produceren die voldoen aan de nodige prestatie-, betrouwbaarheids- en levensduurstandaarden die vereist zijn voor alle projectormerken. Samen hebben ze veel patenten voor de betrokken lamptechnologieën, zie onze technologiepagina voor meer informatie.

Hoogste kwaliteit kooien:

Diamond-lampen worden geassembleerd in kooien van zeer hoge kwaliteit die precies zijn gemaakt om correct, eenvoudig en veilig in de relevante projectoren te passen. Alle Diamond Lamp-modules worden getest met de projectoren voordat ze voor verkoop worden vrijgegeven.

Kwaliteit gegarandeerd:

De resulterende Diamond Lamps-modules passen gegarandeerd perfect in elke projector en leveren optimale prestaties.

Breed assortiment

Diamond Lampen bieden lampmodules voor meer dan drieduizend projectormodellen, nieuw en oud van alle projectorfabrikanten.

Hoe vervang ik mijn beamerlamp?

Bekijk onze instructies voor het vervangen van de lamp in 5 simpele stappen.

Waar koop ik een vervangende beamerlamp?

Beamerlampen.nl heeft een lamp voor elke beamer! Wij leveren elk merk beamerlamp tegen lage prijzen. Direct uit de fabriek. Zoek vanaf de hoofdpagina direct het juiste type en model beamerlamp.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.